Prioriteti ynë janë interesat,kërkesat dhe dëshirat e klientëve tanë. Ne u ofrojme atyre shërbime financiare në fushën e kredive, sigurimeve dhe pasurive të patundshme. Zgjidhjet që u japim klientëve janë gjithmonë individuale, për të përmbushur dëshirat dhe kërkesat e tyre. Ne kemi kënaqësinë t'ju këshillojmë me kompetencë dhe seriozitet në të gjitha çështjet tuaja.

Vizioni ynë konsiston në kënaqjen maksimale të klientit, ekip pune shumë i motivuar dhe i përkushtuar dhe zhvillim e trajnim të vazhdueshëm. Në fushën e kredive, sigurimeve, taksave dhe pasurive të patundshme ne jemi gjithmonë të përditësuar.

Interesat, kërkesat dhe dëshirat e klientëve tanë janë përparësia jonë kryesore. Ne ofrojmë shërbime financiare për klientin në fushat e kredive, sigurimeve dhe pasurive të patundshme. Zgjidhjet për klientët tanë të vlefshëm janë gjithmonë të përshtatura me nevojat e tyre individuale.

Sbaa Zvicër jep zgjidhje të përshtatura me nevojat tuaja individuale! Të gjitha shërbimet tona janë me nivel cilësie të lartë. Në këtë mënyrë ne arrijmë qëllimin tonë më të madh. T'ju kënaqim! Klientët tanë të kënaqur janë suksesi ynë!
Për klientët tanë ne krijojmë ofertat më të mira që ka në treg. Vizioni ynë dhe premtimi i firmës sonë bazohen në punën efikase, në mënyrë që ju të përfitoni normën më të mirë të interesit. Parime të tjera që na drejtojnë janë besimi,drejtësia dhe përgjegjshmëria. Falë pranimit të madh nga ana e klientëve, Sbaa Zvicër është bërë një kompani e gjerë dhe e qëndrueshme.

Kjo rritje është bërë duke ju përshtatur klientëve kredi dhe sigurime në mënyrë perfekte. Suksesi i vazhdueshëm edhe në periudha konkurrence të ashpër në fushën e kredive,tregon cilësinë e punës sonë. Kjo gjë na ndihmon të arrijmë dhe të masim kënaqësinë e klientëve tanë prej të cilës mund të përiftoni edhe ju!

Ne dallohemi duke mos i komplikuar kërkesat e klientëve tanë dhe duke ju pergjigjur në kohë të shkurtër. Në faqet tona të internetit ne ofrojmë produkte të përzgjedhura për financimin e kredive, sigurimeve dhe pasurive të patundshme. Vendosni të bëheni sot një ndër klientët tanë të vlefshëm, klient i ofruesit të shërbimeve financiare më të mira në treg!
Mon: 08 : 30am - 18 : 00pm
Tue: 08 : 30am - 18 : 00pm
Wed: 08 : 30am - 18 : 00pm
Thu: 08 : 30am - 18 : 00pm
Fri: 08 : 30am - 17:00pm 
Sat: By appointment
Sun: Closed 
OstFinanz GmbH
Grossackerstrasse 1
9000 St. GallenSG
Tel. +41 71 226 50 00
Fax. +41 71 226 50 00
Publikimi ose kopjimi i kësaj faqeje pa aprovimin e Sbaa GmbH është i jashtëligjshëm.Sbaa Zvicër mbron serverin dhe të dhënat e klientëve me teknologjinë më moderne në treg. Mbrojtja e të dhënave