Ne ofrojmë sigurim perfekt dhe të përshtatshëm

A përputhet sigurimi juaj me nevojat tuaja individuale? A i njihni rreziqet tuaja dhe jeni siguruar prej tyre? Një person apo kompani nuk ka nevojë për çdo lloj sigurimi në çdo kohë. Tregu ofron shumë paketa të ndryshme që mund të kombinohen për atë që do të sigurohet, por kjo duhet parë me kujdes. Ekspertët tanë të sigurimeve do të bëjnë një kontroll për ju dhe do t'ju ndihmojnë të zgjidhni atë të duhurin. Ata gjithashtu do t'ju informojnë për të gjitha mundësitë e të kursyerit para!
Sigurimet
Qëllimi ynë është të përshtasim në mënyrë perfekte siguracionin me nevojat, kërkesat dhe dëshirat tuaja. Do ishim të lumtur që me kërkesën tuaj të krijonim një kombinim të të gjitha sigurimeve që ju nevojiten,duke shtuar edhe kërkesat dhe dëshirat tuaja. Në sajë të eksperiencës sonë të gjatë e të gjerë ne mund t'ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja mbi sigurimet dhe se si ju mund të merrni më të mirën e një police sigurimi! Sigurimi juaj optimal është qëllimi ynë i deklaruar! Ne jemi gjithmonë të përditësuar për sa i përket programeve të veçanta bonus të të gjitha kompanive të sigurimit,për t'ju dhënë një policë sigurimi fitimprurëse. Pra, ne nuk i humbasim asnjëherë avantazhet financiare prej të cilave mund të përfitojnë klientët tanë! Me ne ju jeni të sigurtë dhe njëkohesisht kurseni para! Punonjësit tanë do t'ju këshillojnë me kënaqësi në të gjitha fushat e sigurimeve, si personalisht ashtu edhe në telefon. +Sbaa GmbH
Mon: 08 : 30am - 18 : 00pm
Tue: 08 : 30am - 18 : 00pm
Wed: 08 : 30am - 18 : 00pm
Thu: 08 : 30am - 18 : 00pm
Fri: 08 : 30am - 17:00pm 
Sat: By appointment
Sun: Closed 
OstFinanz GmbH
Grossackerstrasse 1
9000 St. GallenSG
Tel. +41 71 226 50 00
Fax. +41 71 226 50 00
Publikimi ose kopjimi i kësaj faqeje pa aprovimin e Sbaa GmbH është i jashtëligjshëm.Sbaa Zvicër mbron serverin dhe të dhënat e klientëve me teknologjinë më moderne në treg. Mbrojtja e të dhënave