Sbaa Zvicër siguron kredi të menjëhershme me normat më të mira të interesit. Nëse po kërkoni kredinë më të mirë me interesin më të ulët në treg, keni gjetur kompaninë që ju këshillon më mirë! Kompetenca jonë financiare është suksesi juaj! Përvoja jonë e gjatë në sektorin financiar ju garanton një shërbim të shkëlqyer si dhe ofertat më të mira në fushën e kredive, sigurimeve dhe çdo lloj pasurie të patundshme. Parimet tona janë drejtësia, kompetenca, besimi dhe shpejtësia, gjithmonë në dobi të klientëve tanë të vlefshëm! Pavarësia juaj financiare është qëllimi ynë!
Për Sbaa Zvicër, trajtimi i klientit me ndershmëri dhe drejtësi është një ndër qëllimet kryesore, ashtu sikurse gjetja e interesave më të mira të kredive.
Puna jonë ka shumë përgjegjësi ndaj ne ofrojmë kreditë tona më të mira me interesat më të mirë, duke ndjekur një kod etike. Ky kod rregullon menaxhimin e parave dhe mbikqyrjen përfundimtare të bankave.

Vizioni dhe premtimi ynë bazohen në parimin e punës efikase, që ju të përfitoni normën më të mirë të interesit. Parime të tjera që na drejtojnë janë besimi, korrektësia dhe përgjegjshmëria.

Vizioni dhe misioni ynë konsiston në kënaqjen maksimale të klientit, ekip pune shumë i motivuar e i përkushtuar dhe zhvillim e trajnim të vazhdueshëm. Në fushën e kredive, sigurimeve, taksave dhe pasurive të patundshme ne jemi gjithmonë të përditësuar.

Shërbimet tona janë të cilësisë më të lartë, në këtë mënyrë ne arrijmë qëllimin tonë kryesor, kënaqësinë tuaj! Kënaqësia e klientëve është suksesi ynë! Falë pranimit të madh nga ana e klientëve, Sbaa Zvicër është bërë një kompani e gjerë dhe e qëndrueshme.

Kjo rritje është bërë e mundur duke siguruar kredi dhe siguracione të përshtatshme për klientët. Ne dallohemi sepse nuk e komplikojmë kërkesën e klientit tonë dhe veprojmë në kohë të shkurtër. Suksesi afatgjatë, edhe në periudha konkurrence të egër në sektorin e kredive, na jep të drejtë. Ne gjejmë ofertat më të mira të tregut për klientët tanë, kjo na ndihmon t'i bëjmë të kënaqur ndaj edhe ju mund të përfitoni. Bëhuni sot një ndër klientët tanë të vlefshëm, bëhuni klient i kompanisë që ofron shërbimet financiare më të mira në treg!

Në faqen tonë të internetit ofrojmë disa produkte financiare të përzgjedhura për sa i përket kredive, sigurimeve dhe pasurive të patundshme.
Disa prej shërbimeve tona mund të kërkohen online, si p.sh. llogaritësi praktik i kredisë. Mjafton të shkruani shumën dhe periudhën e kredisë. Vetëm me një klikim në butonin "Llogarit" ju do merrni sygjerimin tonë për një kredi të përshtatshme.

Ju mund të plotësoni shumë lehtë edhe një aplikim për kredi online dhe pas pak kohe do të merrni një ofertë falas dhe pa detyrim.

Përveç shërbimeve online, ofrojmë edhe një linjë falas për klientin. Mund të na kontaktoni falas në numrin: +41 (0) 84 011 13 33, gjatë orareve të punës. Ju mund të flisni vetë me një ndër punonjësit tanë dhe të kërkoni e të merrni një ofertë falas dhe pa asnjë detyrim. Punonjësit tanë ju përgjigjen edhe në gjermanisht, frëngjisht, italisht, portugalisht, anglisht, hungarisht, shqip dhe serbo-kroatisht.
Mon: 08 : 30am - 18 : 00pm
Tue: 08 : 30am - 18 : 00pm
Wed: 08 : 30am - 18 : 00pm
Thu: 08 : 30am - 18 : 00pm
Fri: 08 : 30am - 17:00pm 
Sat: By appointment
Sun: Closed 
OstFinanz GmbH
Grossackerstrasse 1
9000 St. GallenSG
Tel. +41 71 226 50 00
Fax. +41 71 226 50 00
Publikimi ose kopjimi i kësaj faqeje pa aprovimin e Sbaa GmbH është i jashtëligjshëm.Sbaa Zvicër mbron serverin dhe të dhënat e klientëve me teknologjinë më moderne në treg. Mbrojtja e të dhënave