Mjaft paguat taksa te tepërta

Ju nuk do shpenzoni më shumë para për taksat! Ekspertët tatimorë të Sba Zvicër do të plotësojnë deklaratën tuaj të të ardhurave sipas kërkesës suaj dhe do t'ju këshillojnë në të gjitha çështjet e lidhura me taksat. Një plan i qëndrueshëm financiar përfshin gjthmonë taksa e tatime dhe avantazhe nga kursimi i pagesave të panevojshme.
Taksat janë një çështje e rëndësishme në çdo lloj plani financiar. Sidomos në momentin e bërjes së deklaratës së të ardhurave,njohuritë e duhura mund t'ju kursejnë shumë para! Ne ju ndihmojmë të kurseni! Për fat të keq, shumë qytetarë zviceranë nuk janë të vetëdijshëm për rëndësine e taksave në planin financiar personal. Qytetarët zvicerane në çdo kanton kanë tatime mbi të ardhurat ndaj është shumë e rëndësishme të dinë të gjitha avantazhet dhe mundësitë e kursimit.

Te gjithë në Sbaa janë ekspertë taksash dhe do t'ju informojnë mbi mundësitë e kursimit dhe avantazhet e tjera.

Në sajë të rregullave e ligjeve të komplikuara dhe që ndryshojnë vazhdimisht,për një qytetar të thjeshtë është e vështirë të ndjekë të gjitha çështjet e taksave e tatimeve. Ekspertët tanë do plotësojnë deklaratën tuaj të të ardhurave shpejt dhe në mënyrë të rezervuar,do kërkojnë kursimin e mundshëm dhe do t'ju ndihmojnë në të gjitha çështjet e lidhura me taksat,në çdo kohë!

Taksat janë një çështje e rëndësishme në çdo plan financiar. Ne kërkojmë dhe gjejmë për ju të gjitha mundësitë e kursimit të taksave dhe ju asistojmë me kompetencë në çështjet e lidhura me to.

Sbaa Zvicër i trajton klientët e saj në mënyrë të drejtë dhe të ndershme. Ne do t'ju ndihmojmë të hartoni deklaratën tuaj të të ardhurave. Ekspertët tanë të departamentit të taksave i plotësojnë formularët shpejt dhe në mënyrë të rezervuar.

Të gjitha shërbimet tona janë me nivel cilësie të lartë. Në këtë mënyrë ne arrijmë qëllimin tonë më të madh: T'ju kënaqim! Klientët tanë të kënaqur janë suksesi ynë! Falë pranimit të madh nga ana e klientëve, Sbaa Zvicër është bërë një kompani e gjerë dhe e qëndrueshme. Parimet tona janë drejtësia, kompetenca, besimi dhe shpejtësia, gjithmonë në dobi të klientëve tanë të vlefshëm! Pavarësia juaj financiare është qëllimi ynë! Sbaa dhe ekspertët e saj ju ofrojnë këshillimin të vlefshëm nëpërmjet eksperiencës së gjatë.

Mos hezitoni të na kontaktoni! Do të keni një konsultim të specializuar me një ndër punonjësit tanë ekspertë. +Sbaa GmbH.
Kredi-Para
1000 CHF
250 000 CHF
Kohëzgjatja
6
84 Muaj
Shërbim - 24h
Kushte atraktive
256-bit enkriptim
Përqindja vjetore nga deri më
7.9% 9.9%
Çdo muaj nga deri më
Monedha e disponuar
Shuma
Monedha e dëshiruar
Shuma
Mon: 08 : 30am - 18 : 00pm
Tue: 08 : 30am - 18 : 00pm
Wed: 08 : 30am - 18 : 00pm
Thu: 08 : 30am - 18 : 00pm
Fri: 08 : 30am - 17:00pm 
Sat: By appointment
Sun: Closed 
OstFinanz GmbH
Grossackerstrasse 1
9000 St. GallenSG
Tel. +41 71 226 50 00
Fax. +41 71 226 50 00
Publikimi ose kopjimi i kësaj faqeje pa aprovimin e Sbaa GmbH është i jashtëligjshëm.Sbaa Zvicër mbron serverin dhe të dhënat e klientëve me teknologjinë më moderne në treg. Mbrojtja e të dhënave