Kredi-Para
1000 CHF
250 000 CHF
Kohëzgjatja
6
84 Muaj
Shërbim - 24h
Kushte atraktive
256-bit enkriptim
Përqindja vjetore nga deri më
7.9% 9.9%
Çdo muaj nga deri më
Këtu mund të kontrolloni gjendjen e kreditit tuaj
Doni të bëni realitet ëndrrat tuaja? Ju mungon vetëm një mënyrë për të financuar projektin tuaj? Ne gjejmë zgjidhjen perfekte për dëshirat dhe nevojat tuaja! Interesat tuaj janë përparësia jonë e madhe! Ne ofrojmë kushtet më të mira me pagesa të shpejta dhe fleksibël! Përfitoni nga kushtet tona të lira gjatë gjithë periudhës së kredisë! Ju mund të kërkoni fare thjesht një kredi online dhe të merrni menjëherë një ofertë pa pagesë dhe pa asnjë lloj detyrimi. Duhet vetëm të dërgoni një kërkesë kredie falas duke plotësuar formularin tonë online ose duke telefonuar punonjësit tanë në numrin +41 (0) 84 011 13 33 ose duke dërguar një faks. Ju mund edhe të vini për të kërkuar kredinë tuaj personalisht në një ndër degët tona. +Sbaa GmbH
Kompania Sbaa Zvicër ndryshon nga të tjerat nga niveli i lartë i afërsisë me klientin. Çfarë është për ne afërsia me klientin? Kur mendojmë për shërbimin ndaj klientit na vijnë ndërmend normat e ulëta të interesit.Ky është një element thelbësor për punonjësit e skuadrës kompetente të Sbaa Zvicër. Vetëm nëpërmjet një shërbimi të mirë këshillues,një ndërmjetësi e mirë financiare mund të bëhet e shkëlqyer! Fokusimi ynë ndaj klientit është shembullor, plus kostot e ulëta të kredisë dhe arrihet kënaqësia e klientit.Përdorni shërbimin këshillues të kredive të Sbaa Zvicër-falas dhe pa asnjë detyrim!
Klientët e Sbaa Zvicër kanë mundësi të zgjedhin mes shumë kredive. Ky ofrues i shërbimeve financiare është i specializuar në vendosjen e shumë kredive të ndryshme. Çdo kredi duhet të përshtatet me nevojat,dëshirat dhe kërkesat e klientit. Dhënia e kredive individuale është arti i kombinimit të kërkesave të klientit me ofertat e bankave. Këta dy partnerë bashkëpunues duhet të përshtaten mirë me njëri-tjetrin, pasi ky kriter përcakton kënaqësinë e klientit, atë që kërkon edhe Sbaa Zvicër.Vini re ofertën e madhe të kredive për çdo rast, te ofruara në faqen tonë ose në një takim privat.
Lëvizja është shumë e rëndësishme në ditët tona,si në jetën private ashtu edhe në punë. Kredinë e ulët për makinë mund ta përballoje kushdo. Rrallëherë dikush paguan me para në dorë makinën e tij. Shumica e qytetarëve zvicerane zgjedhin një kredi të përshtatshme për të blerë një makinë të re dhe ata nuk bëjnë përjashtim: edhe në botë njerëzit e thjeshtë marrin kredi për të bërë realitet ëndrrën e një makinë të re. Kredia e shpejtë për makinë e Sbaa është zgjidhja perfekte.
Ndonjëherë gjërat duhen bërë shpejt. Ka momente në të cilat një klient varet nga një kredi e menjëhershme e dhënë shpejt. Vështirësitë financiare mund të vijnë për shumë arsye duke qënë se është e pamundur të jesh i pregatitur për çdo gjë që të sjell jeta. Ndonjëherë duhet një kredi e menjëhershme për të realizuar një dëshirë. Pse jo? Në ditët e sotme askush nuk duhet të presë shumë për të realizuar dëshirat e tij. Me një kredi të menjëhershme kjo gjë është e mundur. Ato jo vetëm që do ju jepen shpejt, por edhe shlyerja e tyre është shumë e lirë.
Në gamën e produkteve të Sbaa Zvicër gjendet edhe ky lloj i veçantë që mbulon një fushë të rëndësishme të pavarësisë financiare për klientin. Ne japim kredi online, por klientët mund të aplikojnë gjithashtu në një ndër degët tona. Gjithashtu, klientët e mundshëm do të marrin një këshillim të detajuar përpara se të regjistrohen për kredinë. Grupi ynë i punës do të sigurohet që ju të kuptoni të gjitha çështjet dhe detajet e rëndësishme. Këshilla jonë profesionale është po aq e rëndësishme sa normat e ulëta të interesit me të cilat ofrohet kjo kredi.
Me një kredi të pronës nga Sbaa Zvicër klientët nuk marrin thjesht një kredi,por blejnë pavarësinë! Sepse këtë japin muret e shtëpisë tënde, pavarësi dhe liri! Kreditë tona të pronës ju japin liri dhe siguri duke qënë se një shtëpi ose një apartament janë ndër investimet më të sigurta. Kjo vlen si për kohën kur jeni duke punuar, si për periudhën e pensionit. Me ne ju do të merrni kredinë për pronësi me normën më të ulët të interesit për periudhën më të shkurtër, në përshtatje me stilin tuaj të jetës dhe buxhetin tuaj.
Sbaa Zvicër është e mirënjohur për kreditë e saj me këste! Ato janë të rregulluara për klientë privatë, kompani dhe të vetëpunësuar. Kjo kredi e Sbaa jo vetëm që është shumë e lirë, por edhe e përshtatur mjaft mirë ndaj klientëve tanë. Me fjalë të tjera, kjo kredi është shumë pozitive për klientin. Një këshillim i mirë,transparenca absolute dhe kushtet e mira të kredisë janë prioriteti ynë. Sbaa Zvicër e ofron këtë shërbim pa komision. Në kompaninë tonë klienti paguan vetëm për atë që merr normën e interesit të kredisë. Kjo është transparenca pa shpenzime të fshehura!
Mon: 08 : 30am - 18 : 00pm
Tue: 08 : 30am - 18 : 00pm
Wed: 08 : 30am - 18 : 00pm
Thu: 08 : 30am - 18 : 00pm
Fri: 08 : 30am - 17:00pm 
Sat: By appointment
Sun: Closed 
OstFinanz GmbH
Grossackerstrasse 1
9000 St. GallenSG
Tel. +41 71 226 50 00
Fax. +41 71 226 50 00
Publikimi ose kopjimi i kësaj faqeje pa aprovimin e Sbaa GmbH është i jashtëligjshëm.Sbaa Zvicër mbron serverin dhe të dhënat e klientëve me teknologjinë më moderne në treg. Mbrojtja e të dhënave